EVENT för 10 personer och fler

EN HELKVÄLL PÅ ABBA THE MUSEUM

En helkväll eller dag på ABBA The Museum ger dig och dina kollegor och kunder en oförglömlig upplevelse med musik, sång, dans och god mat & dryck. Du kan provsjunga i Polarstudion och välja mellan några av ABBAs otaliga hits, som t ex The Winner Takes It All eller Dancing Queen. Prova ABBAs ikoniska scenkläder virtuellt och ta en bild eller gå upp på scenen tillsammans med abborna i helfigur och sjung Mamma Mia. Allt spelas in på din personliga ABBA-biljett. Avsluta kvällen med god middag i vår restaurang och bo på vårt hotell. Vi har 49 eleganta och spatiösa rum och några av våra rum är inredda med musiktema. Kontakta oss för priser och menyer.

Walk in. Dance out. At the heart of Swedish music.

Extra
Förhöj dagen med en exklusiv presentation av Ingmarie Halling, vår egen museum director och curator, tidigare kostymör under ABBA:s utlandsturnéer. Personligt och med glimten i ögat berättar Ingmarie om de spännande turnéåren och om det som hände backstage, det som ingen berättat om tidigare.

Eller få en exklusiv introduktion till ABBA:s fantastiska värld tillsammans med Owe Sandström som designade många av bandets spektakulära kostymer. Owe berättar om sina många personliga minnen och inspirationen till några av 70-talets mest galna scenkostymer.

LOKALER

1 - 12 personer
Mamma Mia! The Party Room
ABBA Gold Suite
Svit #304
Greenroom/Studion

12 - 90 personer
Restaurangen
Biografen
Eventyta Utställning

90 - 200 personer
Glashuset

Läs mer och skicka en förfrågan här.

© Copyright 2012. ABBA The Museum. All Rights Reserved.